Personal training

Bij Personal Training zet je samen met de trainer stappen om je doel te bereiken. Dit stappenplan stel je samen op. Wil je bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen verbeteren of afvallen en sneller resultaat zien? Ga dan aan de slag met een personal trainer! Niet alleen tijdens trainingen zal hij je bijstaan en begeleiden maar ook daarbuiten is hij een klankbord, motivator en coach.

Personal Training is voor iedereen geschikt die zijn of haar doel wil behalen en daarbij persoonlijke begeleiding zoekt. Ook mensen die vanuit een blessure herstellen hebben zeker baat bij Personal Training. Voor optimaal resultaat en een goede motivatie is het verstandig om twee of drie keer per week een sessie met je Personal Trainer af te spreken. Er zijn echter ook mensen die de voorkeur geven om één keer per week een afspraak in te plannen. Hoe vaker je met een personal trainer afspreekt hoe sneller je uiteindelijk resultaat zult zien.

Trainingen bij Simsongym worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepstrainingen. Neem vrijblijvend contact op! Voor onze prijzen klik hier.

 

Papiermolenweg 26

1333DG Almere

Nederland

06 15291334

info@simsongym.nl

www.simsongym.nl

Home » Personal Training