SIMSONGYM

SimsonGym/GetSimsonized is de gym die groepen en individuen ondersteunt op zowel fysiek als mentaal vlak. Simsongym is er voor sporters, die hard willen trainen en gedurende het proces ook plezier willen hebben. Of je nu een sterk lichaam , lenigheid, afgetrainde buikspieren, een stoer bovenlichaam of herwonnen zelfvertrouwen wil, Simsongym is the place to be.

FAMILIESPORTSCHOOL

We hebben passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden, van beginner tot gevorderde in elke leeftijdscategorie en vechtsporters met wedstrijdambities. SimsonGym is de familiesportschool Almere.

THE PLACE TO BE

Kickboksen, muay thai, fitness, krachttraining, cross fight, personal training, conditietrainingen, kettlebell-trainingen, bedrijfssport en advies op het gebied van leefstijl en voeding: voor dit alles is SimsonGym the place to be.

NO NONSENSE

Daarnaast bieden wij krachttrainingsfaciliteiten zoals deze ooit ontstaan zijn voor bodybuilders, gewichtheffers en power lifters. Een hardcore no nonsens concept, waarbij de sfeer in de sportschool je als het ware uitnodigt hard te komen trainen zonder ook maar enig onderscheid te maken

Proefles

15 + 2 =

Papiermolenweg 26

1333DG Almere

Nederland

06 15291334

info@simsongym.nl

www.simsongym.nl

Home » Proefles