About Us

SimsonGym/GetSimsonized is de gym die groepen en individuen ondersteunt op zowel fysiek als mentaal vlak. Simsongym is er voor sporters, die hard willen trainen en gedurende het proces ook plezier willen hebben. Of je nu een sterk lichaam , lenigheid, afgetrainde buikspieren, een stoer bovenlichaam of herwonnen zelfvertrouwen wil, Simsongym is the place to be.

We hebben passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden, van beginner tot gevorderde in elke leeftijdscategorie en vechtsporters met wedstrijdambities. SimsonGym is de familiesportschool Almere.

Kickboksen, muay thai, fitness, krachttraining, cross fight, personal training, conditietrainingen, kettlebell-trainingen, bedrijfssport en advies op het gebied van leefstijl en voeding: voor dit alles is SimsonGym the place to be.

Daarnaast bieden wij krachttrainingsfaciliteiten zoals deze ooit ontstaan zijn voor bodybuilders, gewichtheffers en power lifters. Een hardcore no nonsens concept, waarbij de sfeer in de sportschool je als het ware uitnodigt hard te komen trainen zonder ook maar enig onderscheid te maken.

rayen simson / GET SImsonized

De bedrijfsnaam is gebaseerd op de achternaam van Rayen Simson, achtvoudig wereld-, Europees- en Nederlands kickbokskampioen, die in zijn zeer succesvolle vechtsportcarrière, zichzelf keer op keer heeft moeten overwinnen en letterlijk en figuurlijk het gevecht is aangegaan.

‘Get Simsonized’ is een uitspraak die de afgelopen jaren is ontstaan op het punt van een persoonlijke overwinning. Het punt waar je kunt zeggen: I’ve been Simsonized – ik heb iets gedaan waarvan ik niet wist dat ik het kon, ik ben een grens overschreden, of het mooiste: ik heb mijn doel bereikt.

Sport en Maatschappij

Om sport en maatschappij samen te laten komen zijn Rayen Simson en Cindy De Koeijer een unieke samenwerkingsverband aangegaan, wat resulteerde in het concept van Simsongym.

Sport heeft een maatschappelijke betekenis. Sport draagt bij tot het bevorderen van maatschappelijke participatie. Simsongym / GetSimsonized biedt de mogelijkheid om jongeren door middel van sport, sociale vaardigheden bij te brengen. De zorg dat jongeren gekwalificeerd de arbeidsmarkt betreden wordt breed gedeeld. Simsongym / GetSimsonized probeert probleemgedrag te voorkomen en jongeren voor te bereiden op het participeren in de samenleving. Om dit te bewerkstelligen, brengen wij kennis, vaardigheden en houding bij, gericht op de ontwikkeling van een eigen identiteit. Dit kan worden bereikt door hen ervaringen te laten opdoen in het uitvoeren van activiteiten, waarbij zij met anderen leren omgaan.

het team

Onze trainers zijn stuk voor stuk professionals die hun sporen in de (wedstrijd)sport ruimschoots hebben verdiend. Samen vormen zij een topteam dat jou graag helpt je persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Wie je ook bent, er is één ding waar je bij SimsonGym op kunt rekenen: iedereen die komt trainen is verzekerd van vakkundige begeleiding van mensen die de sport werkelijk verstaan. De trainers van SimsonGym hebben een flinke staat van dienst en zijn zelf nog steeds actief in het wedstrijdcircuit.

Papiermolenweg 26

1333DG Almere

Nederland

06 15291334

info@simsongym.nl

www.simsongym.nl

Home » Home » Simsongym