Simsongym biedt een betaalbare manier van sport onder professionele begeleiding. Tegelijkertijd zien we dat de kosten stijgen, het btw-tarief voor onze branche verhoogd is en alles steeds duurder wordt. Daarom passen ook wij nu onze prijzen aan.

Het btw-tarief stijgt van 6% naar 9% en het advies met betrekking tot de indexering is +2,8%, dus totaal +5.8%. Wij hebben ervoor gekozen om niet de volledige verhoging in rekening te brengen bij onze leden, maar passen het huidige tarief per 1 januari 2019 aan met +3%.

Voorbeeld: wanneer je abonnement nu € 25 bedraagt, wordt dat per 1 januari €26.

Alle lidmaatschappen die in 2018 worden voldaan zullen nog gelden tegen het nu geldende tarief, alle betaling na 1 januari 2019 zullen worden gecorrigeerd naar het nieuwe tarief.

Heeft u een jaarlidmaatschap dat u per maand betaalt, dan zal ook deze per 1 januari 2019 worden gecorrigeerd naar het nieuwe tarief. Als u uw lidmaatschap per jaar betaalt vóór 1 januari 2019 is de verhoging van het abonnement pas het jaar daarop van toepassing.

Veelgestelde vragen prijsindexatie en btw-verhoging

Waarom verhogen jullie de prijzen?      
De kosten stijgen en alles wordt steeds duurder, ook voor ons. Daar komt per 1 januari een btw-verhoging voor onze branche bovenop. Daardoor zijn we genoodzaakt om ook onze prijzen te verhogen.

Wanneer zie ik de prijsverhoging op mijn rekening?     
De prijsverhoging gaat per 1-1-2019 in en die zie je voor het eerst met de eerst volgende incasso na 1-1-2019.

Ik ben niet akkoord met de prijsverhoging, wat zijn mijn opties?            
Als je buiten je contractperiode zit en je abonnement is maandelijks, dan kun je je contract opzeggen.

Als je nog in je contractperiode zit kun je je abonnement niet direct opzeggen omdat het doorvoeren van een btw-verhoging en prijsindexering is opgenomen in de voorwaarden.

Hoe lang heb ik de tijd om op te zeggen?           
De opzegtermijn is één maand. Je kunt alleen opzeggen als je buiten je contractperiode zit, en je abonnement maandelijks opzegbaar is.

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet bij, stel deze dan gerust bij de balie of bel ons op 0615291334. mailen mag ook naar info@simsongym.nl

Share This